GVHV op de campus

Op de meeste campussen organiseert GVHV activiteiten voor geneeskunde-studenten. Vaak in samenwerking met andere organisaties of de faculteit zelf. Debat, filmvertoning, praktijkbezoek of discussie-avond.

Zo hielden we in Gent een politiek debat over de financiering van de gezondheidszorg met oa Prof. Patrick Vankrunkelsven (Open VLD), Prof. Marleen Temmerman (Sp.a), Dr. Louis Ide (N-VA) en Dr. Dirk Van Duppen (GVHV en PVDA).

Aan de UCL organiseerden we een vertoning van "Patch Adams" met aansluitende nabespreking over zich engageren als arts met Dr. Sofie Merckx (GVHV Marcinelle).

In Leuven was er een discussieavond over 'Gezondheid: basisrecht of koopwaar' met Prof. Paul Schotsmans en Dr. Dirk Van Duppen.

Ook interessant was een groepsbezoek aan de praktijk van GvhV in Hoboken met achteraf rondleiding in de wijk door stichter Kris Merckx langs oa de scheepswerf van Cockerill Yards".  

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten op jouw campus?  Zou je zelf graag iets organiseren? Wil je een spreker uitnodigen?  Laat op onderstaand contactformulier je gegevens en je concrete vraag achter.

Language