Getuigenissen

Ik sta 1.000 % achter de zeer accurate en evidente petitietekst hierboven!

 


Ik waardeer sterk deze actie voor het recht op gezondheid en gezondheidszorg voor iedereen zonder te moeten snijden in de beperkte budgetten. Proficiat ! Ik hoop dat het doel bereikt zal worden !

 


Gezondheid voor iedereen !!! Dankjewel !

 


Eerstelijnsgeneeskunde en preventie zijn essentieel voor een gezondheidszorgsysteem waar iedereen van kan profiteren.

 


Ik hoor te vaak mensen vertellen dat ze moeten kiezen tussen eten voorzien en zich verzorgen en ik stel eveneens de schade die een tekort aan zorgen kan aanrichten vast. Dat heeft gevolgen voor alle aspecten van het leven en is onaanvaardbaar de dag van vandaag. Dus ja, we moeten absoluut de toegang tot gezondheidszorg verzekeren voor iedereen !

 


Als verpleegkundige sinds meer dan 20 jaar, bevestig ik dat het dringend is om zorg gratis te maken als we een deel van de bevolking niet buiten het systeem willen laten vallen. Ik heb zelf op dit moment zware gezondheidsproblemen en moet ook zorg uitstellen omwille van financiële redenen…

 


Ik hoop dat vele mensen deze petitie zullen tekenen aangezien (de toegang tot) gezondheidszorg een echt probleem is in onze maatschappij et steeds duurder wordt. Ik stuur deze mail door naar al mijn contacten om hen aan te moedigen ook te tekenen.

© 2015 Médecine pour le Peuple / Geneeskunde voor het Volk

Language